Drillenissen Julle

Drillenissen JulleJuleshow til juletræsfesten

Drillenissen Julle rykker ud ved juletid og sætter fut i julefesten. Et tempofyldt show med trylleri, gags og selvfølgelig en masse nisse drilleri.

Julemanden trylles frem og der bydes op til dans. Vi synger de traditionelle julesange, gamle der har fået et twist, sanglege, deler slikposer ud og gør denne jul til et forrygende minde der aldrig bliver glemt.

Så der nisse polka!

Varighed ca. 45 min

 

Det store juleshow.

Nisser, julemand og et levende nisseband af professionelle spillenisser der spiller op!

Et totalt teaterstykke, hvor børnene inddrages aktivt.

Hele setup’et af teknik og lyd, trylleshow, live musik, glædelige juleoverraskelser, dans, skøre indslag og selvfølgelig de traditionelle julesange. Hvad du ønsker, skal du få.

Varighed 1.5 timer

Lej en julemand.

Der kan også lejes en julemand som kommer på besøg, fortæller historier fra sit liv i Grønland og danser om træet samt deler gaver ud.

For flere julepakker se link:

www.julebanden.dk

Eller

www.eventkompagniet.dk

 

Reference:

Fra det øjeblik man kommer i kontakt med Tali Piontek, er man ikke et sekund i tvivl om, at det er kreativitet og sjov, der er i højsædet, men styr på detaljen mangler dog ikke af den grund.

Når juletræsfesten starter, går det lille band i gang med at spille, og stille og roligt placerer ca. 400  forventningsfulde børn sig foran scenen, hvor de kun venter på en ting: Julle og Co.

Fra det øjeblik Drillenissen Julle (Tali) træder ind på scenen, har hun både børn og voksne i sin hule hånd .

Et fantastisk julesjov med tryl og magi og julemand og julenisser og julemusik og dans om juletræ – og så med suveræn lyd.

Alt sammen orkestreret helt fantastisk af Tali.

Igen i år: Tusind tak for en fantastisk juletræsfest!!!

Ida Volmark

Lundbeck A/S

Executive Secretary
Corporate HR